Správy z podsvetia 07/1998

30.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

NA GUNDULIČOVEJ ULICI si dvaja podnapití muži krátili dlhú chvíľu demolovaním zaparkovaných áut. Spozorovala ich hliadka mestskej polície a podarená dvojaca skončila na policajnom oddelení.

NA ŠAFÁRIKOVOM NÁMESTÍ napadol neznámy muž mestských policajtov s úmyslom mariť ich výkon služby. Predviedli ho na policajné oddelenie.

NA DROTÁRSKEJ CESTE si občania všimli štyroch mužov, ktorí vynášali veci z garáže. Privolané hliadky PZ zadržali 41-ročného Františka Z., 25-ročného Alexandra D., 20-ročného Dušana D. a 18-ročného Michala N. V jednej garáži našli vozidlo VAZ 2101 bielej farby bez ŠPZ. Podľa výrobného čísla karosérie policajti zistili, že auto bolo ukradnuté v auguste tohto roka. V garáži ďalej príslušníci PZ zaistili aj množstvo náhradných dielcov pochádzajúcich z iných motorových vozidiel. Podozriví páchatelia boli predvedení na OO PZ Staré Mesto.

NA HVIEZDOSLAVOVOM NÁMESTÍ ukradol neznámy páchateľ osobné motorové vozidlo Jeep Cherokee so švajčiarskou ŠPZ. Majiteľovi spôsobil škodu 750 tisíc korún.

NA DUNAJSKEJ ULICI sa do objektov firmy Grand Thonton ACI Slovakia vlámali neznámi zlodeji a ukradli rôznu výpočtovú techniku, kancelárske potreby a pokladničnú hotovosť. Spôsobili škodu vyše pol milióna korún.

NA WILSONOVEJ ULICI privolané hliadky PZ zadržali páchateľa, ktorý sa vlámal do motorového vozidla VAZ 2101. Pri preverovaní sa zistilo, že po 45-ročnom Ladislavovi O. z Petržalky pátra aj polícia v Leviciach pre rôznu trestnú činnosť. Predviedli ho na OO PZ Staré Mesto.

NA FURDEKOVEJ ULICI vošiel do predajne potravín muž, vytiahol pištoľ a pod hrozbou jej použitia ulúpil z pokladnice bankovky, mince, telefónne karty a lístky na MHD. Majiteľovi predajne spôsobil škodu 10 tisíc korún, predavačka zranenie neutrpela.

NA GESSAYOVEJ ULICI traja páchatelia napadli maloletého Matúša M. Chceli mu ukradnúť hokejku a pritom ho bodli nožíkom do chrbta. keď videli, že krváca, z miesta činu ušli.

NA STREČIANSKEJ ULICI fyzicky napadli traja súrodenci vo veku od 18 do 28 rokov 42-ročného P. K. a 47-ročnú M. D. Privolaní policajti ich predviedli na Obvodné oddelenie PZ.

NA HOLÍČSKEJ ULICI pri materskej škole prepadli 47-ročnú ženu. Neznámy muž ju najprv slovne žiadal o vydanie zlata, a keď neuspel, zhodil ju na zem a vytrhol jej kabelku, v ktorej mala 350 korún. Strhol jej aj zlatú retiazku a pánsku obrúčku. Spôsobil je škodu 4200 korún.

NA SEKURISOVEJ ULICI dosiaľ neznámy páchateľ odcudzil motorové vozidlo Škoda Forman bielej farby, v ktorom bola výpočtová technika firmy Trade Leas v hodnote 3,7 milióna korún. Prázdne a poškodené vozidlo našli na neďalekej Tranovského ulici. Prípad sa vyšetruje.

NA ULICI ČSL. PARAŠUTISTOV ukradli osobné motorové vozidlo Chrysler Voyager šedomodrej metalízy. Majiteľovi vznikla škoda 1,2 milióna korún.

NA VAJNORSKEJ ULICI zo skladu firmy Auto b.o.a.t. chcel 2-ročný Miroslav H. ukradnúť autorádio. Pri čine ho zadržali a odovzdali polícii. Stíhaný bude na slobode.

(his, ih)

Páčil sa vám článok?