VIDEO: Ak polícia nájde týchto dvoch mladíkov z Auparku, tak ich možno smiech prejde...

15.4.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Policajti piateho Bratislavského okresu objasňujú okolnosti trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. K tej došlo v nákupnom centre Aupark na Einsteinovej ulici...

"Aj my by sme si radi vypočuli, na čom sa títo dvaja zabávali," napísal administrátor policajného Facebooku Bratislavského kraja k videu, ktoré dnes zverejnili na sociálnej sieti. Na záberoch vidno dvoch mladých mužov, ktorí kráčajú chodbou v nákupnom centre s úsmevom na perách, teda sa evidentne dobre bavia. Keď sa v záznamoch z bezpečnostnej kamery zbadajú, asi im už do smiechu nebude...

Podľa policajného hovorcu Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Mgr. Michala Szeiffa doposiaľ neznámy páchateľ v priestoroch obchodného centra na Einsteinovej ulici použil platobnú kartu, ktorú pravdepodobne našiel a vykonal s ňou v jednej z prevádzok bezkontaktnú platbu za nakúpený tovar.

"V tejto súvislosti sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie dvoch mužov na priložených záberoch. Tí by svojimi vedomosťami mohli napomôcť k náležitému objasneniu uvedeného skutku," povedal Szeiff. 

"Akékoľvek informácie smerujúce k stotožneniu osôb na priložených fotografiách, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," dodal policajný hovorca.

(ts)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie