Pri nehode v Petržalke sa prevrátilo auto

28.2.2019
0
Nehoda na Dolnozemskej

Zdroj: Vladislav Kosť

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Hrozivo vyzerajúcu nehodu dnes riešia bratislavskí policajti v Petržalke pri Ekonomickej univerzite. Jedno z áut sa dokonca prevrátilo.

Nehodu na Dolnozemskej  nafotil cestujúci v MHD, ktorý prechádzal okolo.  "O nehode neviem nič viac, nakoľko som nebol jej svedkom, len autobus, ktorým chodím do práce, prechádzal okolo," prezradil nám. Spoza okna vidno dve autá, jedno so zničenou prednou časťou a druhé v pozadí prevrátené na bok.

"Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič na vozidle Opel Astra ( po Dolnozemskej ulici od centra mesta smerom do Petržalky. Počas odbočovania smerom na Májovú ulicu s najväčšou pravdepodobnosťou nedal prednosť vozidlu tiež zn. Opel Astra, ktorého vodička prechádzala v pravom jazdnom pruhu po Dolnozemskej ulici smerom do centra mesta. Následkom stretu utrpela 59-ročná vodička zranenia, s ktorými bola zdravotníkmi  prevezená na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča a vodičky negatívna. Celková škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na cca 14.000 eur," prezradila nám bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

(ms)

Páčil sa vám článok?