Notorickému zlodejovi hrozí pre viaceré krádeže až desať rokov väzenia

27.2.2019
0

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti riešia prípad 27-ročného muža obvineného z viacerých krádeží. Tých sa mal dopustiť v posledných dvoch rokoch. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody od troch do desať rokov.

"Muž sa mal vlámať do vnútorných priestorov mládežníckeho strediska na Mamateyovej ulici. Tam mal odcudziť mobilný telefón, ako aj ďalšie predmety v celkovej hodnote približne 200 eur," uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

K ďalším krádežiam malo dôjsť koncom januára. Ako policajti priblížili, v priestoroch obchodného centra na Einsteinovej ulici mladík poškodil uzamknutú zásuvku jedného zo stánkov, z ktorej odcudzil finančnú hotovosť vo výške 28 eur. Následne sa presunul k jednej z predajní z hodinkami. Tam cez stiahnutú mrežu poškodil dvere na skrinke s vystavenými náramkovými hodinami a odcudzil celkovo 11 kusov náramkových hodín. Spôsobil tak škodu vo výške približne 1768 eur.

Ako dodal policajný hovorca, vyšetrovanie ukázalo, že obvinený sa takéhoto konania v priebehu posledných 24 mesiacoch už dopustil a zároveň bol trestným rozkazom Okresného súdu v Bratislave za takúto trestnú činnosť odsúdený.

Obvinený muž je v súčasnosti stíhaný väzobne.

(TASR) 

Páčil sa vám článok?