FOTO Hrozivá nehoda v Bratislave: Nákladiak pritlačil osobné auto o betón

26.2.2019
Nehoda na D2

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Na diaľnici D2 pri zjazde do bratislavskej Dúbravky došlo dnes k naozaj hrozivo vyzerajúcej nehode. Nákladiak pritlačil osobné auto o betónové zvodidlá.

"Dnes krátko popoludní došlo na diaľnici D2 v smere do Malaciek v blízkosti zjazdu z diaľnice do mestskej časti Bratislava - Dúbravka k dopravnej nehode nákladného a osobného motorového vozidla. Úsek je momentálne prejazdný v pravom jazdnom pruhu," informovala polícia na sociálnej sieti.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Z fotografií je zrejmé, že kamión auto značky Volkswagen šúchal o betónové zvodidlá niekoľko metrov. Podľa našich informácií však našťastie vodič osobného auta neutrpel vážne zranenia a z auta sám vyšiel.

"Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody vodič nákladného motorového vozidla prechádzal v pravom jazdnom pruhu po diaľnici D 2 v smere do Malaciek. V úseku km 57,5 dostal pravdepodobne defekt na jednej z pneumatík, následkom čoho stratil nad vedením vozidla kontrolu a prešiel do ľavého jazdného pruhu, kde došlo k stretu s vozidlom VW Passat. Osobné vozidlo zostalo po dopravnej nehode zakliesnené medzi nákladným motorovým vozidlom a stredovými betónovými zvodidlami. Vodič aj spolujazdec osobného vozidla boli s ľahkými zraneniami záchranármi prevezení na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," popísala nám bližšie ionformáciu bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"Alkohol bol u oboch vodičov účastných na tejto dopravnej nehode vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Premávka v uvedenom úseku bola počas dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov usmerňovaná hliadkou dopravnej polície. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom objasňovania dopravných policajtov," dodala Mihalíková.

(ms)

Páčil sa vám článok?