Mestskí policajti sa cez víkend vybrali na Obchodnú i k Pentagonu

11.2.2019
0
Mestskí policajti

Zdroj: MsP

Páčil sa vám článok?

Mestská polícia v Bratislave vykonala počas uplynulého víkendu v uliciach osobitné kontroly. Tie sa dotkli vybraných lokalít s cieľom potlačiť či predísť akémukoľvek páchaniu trestnej činnosti.

"V čase piatkovej kontroly sa plnenia úloh zúčastnili  hliadky viacerých bratislavských expozitúr. Policajti počas noci monitorovali Obchodnú ulicu, Poštovú ulicu, Námestie SNP a Kamenné námestie. Počas kontroly zaznamenali tri priestupky na úseku čistoty a poriadku,  celkom 13 osôb požívalo alkoholické nápoje na verejných priestranstvách v rozpore so všeobecne záväzným nariadením a tri prevádzky nedodržali stanovené záverečné hodiny," informovala nás hovorkyňa mestskej polície Tatiana Kurucová..

"Obdobnú kontrolu mestskí policajti vykonali  spolu s príslušníkmi Stanice jazdeckej polície a kynológie počas včerajšieho popoludnia na Stavbárskej ulici (Pentagon vo Vrakuni - poznáma redakcie) v Bratislave a jej okolí, kde  čistota a verejný poriadok boli ľahostajné celkovo šiestim ľuďom. Tesne pred kontrolou na Stavbárskej ulici policajti preverovali prijatý oznam na Ivánskej ceste. Tam sa nachádzal občan Rumunskej republiky, ktorého zdravotný stav si vyžiadal  za asistencie hliadky mestskej polície jeho prevoz do jednej z bratislavských nemocníc," dodala Kurucová.

(ms)

Páčil sa vám článok?