VIDEO: Takto mužovi kradli z bundy peňaženku, v ktorej mal takmer 20-tisíc eur!

10.1.2019

Zdroj: FB PZ SR

Páčil sa vám článok?

Polícia v súčasnosti vyšetruje krádež peňaženky, ku ktorej došlo v jednom z bratislavských nákupných centier a hľadá dvoch mužov zachytených na záberoch bezpečnostnej kamery. Poškodenému pánovi vznikla škoda vo výške 19 500 eur!

V kaviarni istého obchodného centra došlo ku krádeži peňaženky s hotovosťou vo výške 19 500 eur. Jej vlastník mal peňaženku vo vnútornom vrecku bundy, ktorú mal prevesenú na stoličke. V súvislosti s prípadom žiada polícia verejnosť o pomoc pri identifikácii dvoch osôb, ktoré sedeli hneď za majiteľom peňaženky.

Na videu vidieť, ako jeden z mužov začne manipulovať najskôr so svojou bundou a potom sa na stoličke natočí tak, že má prístup aj k bunde, ktorá je prevesená na stoličke za jeho chrbtom. Jeho spolusediaci dáva pozor a v rozhodujúcom okamihu mu pomôže pridržať bundu, aby do nej mohol skryť cudziu peňaženku. Takisto je zrejmé, že dvojica išla na istotu a možno si poškodeného v nákupnom centre odsledovali, keď videli, že vyberá v banke či bankomate vyššiu hotovosť.  

Polícia prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej stránky verejnosť vyzvala, aby jej pomohla pri stotožnení dvoch osôb, ktoré sú zachytené na zverejnenom videu: "Akékoľvek informácie volajte na 158 alebo píšte tu do súkromnej správy na Facebooku. Ďakujeme." 

(ars)

Páčil sa vám článok?