V Slovenskom Grobe zrazil 69-ročný vodič osobného auta malého chlapčeka!

31.10.2018
Policajná razia na Starej Vajnorskej

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti v Pezinku vyšetrujú dopravnú nehodu zo dňa 29.10.2018,ku ktorej došlo v obci Slovenský Grob. Šesťročného chlapca tu na priechode pre chodcov zrazil 69-ročný vodič.

Podľa doterajších informácií v pondelok v čase krátko pred 12.30 h šoféroval 69-ročný vodič auto značky Lexus po Hlavnej ulici v smere do obce Chorvátsky Grob. "Na jednom z riadne označených priechodov pre chodcov došlo k zrážke uvedeného vozidla so 6-ročným chodcom, ktorý mal na priechod náhle vstúpiť v tesnej blízkosti prechádzajúceho vozidla. Zrážkou boli chlapčekovi spôsobené ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz privolanou RZP do jednej z bratislavských nemocníc. Vykonanou dychovou skúškou nebola u vodiča zistená prítomnosť alkoholu v dychu," informovala nás krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

"Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. V tejto súvislosti poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," dodala Slamková.

(ts, ilustračné foto: abn) 

Páčil sa vám článok?