Nočná bitka na Obchodnej: Dvojica výtržníkov napadla 20-ročného muža

7.9.2018
0
Policajti na Obchodnej

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti mali plné ruky práce aj v priebehu dnešnej noci. Zasahovali na Obchodnej ulici v bratislavskom Starom Meste. Táto ulica sa v posledných rokoch stala miestom častých výtržností a bitiek.

"Policajti vykonávali v priebehu dnešnej noci hliadkovú službu v uliciach bratislavského Starého Mesta, pričom v čase krátko po 03:15 h boli na základe oznámenia o fyzickom konflikte viacerých osôb vyslané na Obchodnú ulicu. Po príchode na miesto bolo zistené, že v blízkosti jednej z prevádzok s rýchlym občerstvením mali dvaja neznámi muži pristúpiť k poškodenému 20-ročnému mužovi a následne ho fyzicky napadnúť. Po fyzickom napadnutí muži utiekli na neznáme miesto," opísal nám situáciu bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Na základe výpovedí svedkov začali policajti prehľadávať okolie a následne zadržali dvojicu mužov vo veku 20 a 21 rokov. Pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva ich eskortovali na policajné oddelenie. "Trestnoprávna zodpovednosť mužov je v súčasnej dobe predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Muž, ktorý utrpel fyzickým napadnutím zranenia, bol prevezený privolanou RZP k ošetreniu do jednej z nemocníc," dodal Szeiff.

(ms)

Páčil sa vám článok?