V Rači zavraždili 58-ročnú ženu, podozrivého už zadržali

20.8.2018
0
Policajná páska

Zdroj: FB Polícia

Páčil sa vám článok?

V pondelok (20.8.) večer došlo na Pastierskej ulici v Rači k vražde 58 - ročnej ženy. Polícia už má v rukách hlavného podozrivého.

"Dnes v čase o 19.15 hod sme prostredníctvom tiesňovej linky 158 prijali oznámenie o bodnutej žene, ktorá sa mala nachádzať v blízkosti priemyselného areálu na Pastierskej ulici. Po preverení oznámenia a po vykonaní prvotných úkonov policajti na mieste zistili, že zranenia žene spôsobil muž, po ktorom začali ihneď pátrať. V priebehu pár minút pátrania policajti zadržali podozrivého 49-ročného muža, ktorého obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho na príslušné policajné oddelenie, kde sa s ním v súčasnosti  vykonávajú všetky potrebné procesné úkony. 58-ročná Bratislavčanka aj napriek snahe a úsiliu záchranárov, zraneniam nakoniec podľahla," informovala nás policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ako dodala, prípad si vzhľadom na jeho závažnosť prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v týchto chvíľach predmetom vyšetrovania.

(ms)

Páčil sa vám článok?