Dráma v Petržalke: V byte na zemi ležala žena volajúca o pomoc, pod oknami mŕtvy muž

22.6.2018
0
Polícia

Zdroj: FB Polícia

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti mali počas noci plné ruky práce pri naozaj dramatickej a tragickej udalosti. Rozhodli sa vniknúť do bytu, z ktorého prichádzalo volanie o pomoc, no tragédii už zabrániť nedokázali.

Policajná hliadka v Bratislave bola dnes v nočných hodinách  (krátko pred 00.25 hod) vyslaná na Vilovu ulicu v mestskej časti  Petržalka. Podľa prijatého oznámenia na tiesňovú linku mala žena zo zatvoreného bytu na ubytovni kričať a volať o pomoc. Policajti ihneď po príchode na miesto použili výzvu na otvorenie dverí, na ktorú však nikto nereagoval. Z bytu sa naďalej ozýval buchot a ženský hlas s volaním pomoc,“ opísala nám situáciu policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Na výzvy policajtov nikto nereagoval, a preto do bytu vnikli. V byte na zemi našli ležať ženu, ktorá im uviedla, že muž, ktorý sa tam s ňou nachádzal,  vyskočil z okna. Policajti slová ženy potvrdili a privolali záchranárov. Na asfaltovej ploche pred ubytovňou našli nehybné telo muža neznámej totožnosti, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou podľahol zraneniam po páde z šiesteho poschodia. Ohliadajúci lekár konštatoval u muža smrť a odporučil vykonať pitvu. Záchranári 31-ročnú ženu na mieste ošetrili a previezli ju do jednej z bratislavských nemocníc,“  dodala Mihalíková.

Vyšetrovateľ už začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

(ms)

Páčil sa vám článok?