Dramatický zásah polície: V jazere sa utopil muž, do vody sa za ním vrhla zúfalá žena

19.6.2018
0

Zdroj: FB Polícia SR (ilustračné foto)

Páčil sa vám článok?

Policajti zasahovali pri tragickom prípade na jazere - bagrovisku v obci Ivanka pri Dunaji. Utopenému mužovi už nemohli pomôcť, no museli ratovať nešťastnú ženu, ktorá sa vrhla za ním do vody.

Včera (dňa 18.06.2018) vo večerných hodinách ( krátko pred 19.45 hod) bola policajná hliadka vyslaná  k jazeru Šutrovňa v katastrálnom území obce Ivanka pri Dunaji. Na základe prijatého oznámenia na tiesňovú linku sa mal muž po skoku do tohto jazera už nevynoriť. Následne sa na miesto dostavili všetky záchranné zložky. Policajti po príchode spozorovali rozrušenú ženu, ktorá sa rozbehla do jazera. Z obavy o jej život a zdravie policajti okamžite skočili do vody a ženu brániacu sa pomoci vytiahli na breh,“ informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Žene (40) záchranári poskytli prvú pomoc a previezli judo jednej z bratislavských nemocníc. Telo muža krátko pred 21.15 hod vytiahli z jazera hasiči, lekár skonštatoval u 26-ročného muža z Ružomberka smrť a na zistenie  presnej príčiny odporučil vykonať pitvu. Ďalšie okolnosti spolícia vyšetruje.

(ms) 

Páčil sa vám článok?