FOTO a VIDEO Konečne: Cudzinecká polícia sa presťahuje do nových priestorov

25.2.2018
0
Nová budova cudzineckej polície vo Vajnoroch - interiér

Zdroj: MV SR

Páčil sa vám článok?

Od 19. marca 2018 bude cudzinecká polícia v Bratislave poskytovať služby v nových priestoroch - na Regrútskej ulici 4 vo Vajnoroch. Pozrite si ich s nami.

„Nové priestory prešli rozsiahlou rekonštrukciou, aby spĺňali všetky štandardné normy modernej budovy. Z doterajších 15 vybavovacích miest bude 23 a časom sa tento počet zvýši. Komfort pre klientov je znásobený bezbariérovosťou a nechýba ani detský kútik,“ informoval rezort vnútra.

FOTOGALÉRIA:

Doteraz cudzinecká polícia sídlila v Petržalke a ako sme už informovali, situácia tu bola naozaj zúfalá a nedôstojná. Proti pomerom, ktoré tu panovali, dokonca protestovali študenti jedného z bratislavských gymnázií.

Taktiež sa podľa rezortu vnútra podstatne zlepšia pracovné podmienky pre policajtov, od čoho si sľubujú pozitívny vplyv na kontakt s klientmi. Pracovný priestor bude oproti súčasnému väčší s novým interiérovým vybavením.

„Pred budovou je 27 parkovacích miest, pracujeme na tom, aby bola možnosť parkovať na chodníku na príjazdovej ceste pred budovou. Rokujeme aj s bratislavským dopravným podnikom o optimálnejších možnostiach mestskej hromadnej dopravy,“ informovalo ďalej ministerstvo.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?