Bombový poplach na Tomášikovej, Panenskej a Drieňovej

15.2.2018
Klientské centrum pre technickú poruchu nefunguje - kc-ba-budova
Páčil sa vám článok?

V Bratislave evakuovali dnes dopoludnia viacero budov. Priestory momentálne prehľadáva polícia.

Bombu páchateľ nahlásil klientskom centre na Tomášikovej ulici v Bratislave, kde si ľudia chodia vybavovať doklady. Ministerstvo vnútra upozorňuje všetkých, ktorí dnes mali v úmysle navštíviť klientske centrum, aby tak urobili až v popoludňajších hodinách. „Momentálne totiž priestory Okresného úradu Bratislava prehliada polícia, a to z dôvodu anonymného nahlásenia bomby v priestoroch úradu," informuje tlačový odbor.

To však nie je všetko. Podľa tvnoviny.sk neznámy páchateľ nahlásil uloženie nástražného výbušného systému aj budove ministerstva vnútra na Panenskej ulici. V hlavnom meste evakuovali aj celú budovu ministerstva vnútra na Drieňovej ulici, kde sa nachádza aj operačné stredisko hasičov a civilnej ochrany a tiež Prezídium Policajného zboru. Bombu zatiaľ nenašli.

„Ihneď po prijatí oznámenia boli zo strany polície vykonané všetky potrebné úkony, ktoré pravdivosť tohto oznámenia nepotvrdili. Policajný vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Mihalíková.

(TASR, tvnoviny.sk, nikicuki)

Páčil sa vám článok?