Podvodník v banke: Vydával sa za inú osobu a z účtu vytiahol 350-tisíc eur - polícia hľadá Fantomasa

13.2.2018
0
Podvod v banke

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii muža v súvislosti s trestným činom podvodu v banke v Bratislave. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Hoci polícia verejnosť o pomoc požiadala dnes, ide už o prípad staršieho dáta. „Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 30.4.2013 okolo 12.20 h v pobočke banky na Trenčianskej ulici v Bratislave uskutočnil výber hotovosti, pričom sa vydával za inú osobu. Svojím konaním tak poškodenej spoločnosti spôsobil škodu vo výške 350.000 eur,“ povedala Slamková.

Policajti sa v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

Urobili to nielen tradičným spôsobom prostredníctvom médií, ale aj na profile, ktorý má PZ SR na sociálnej sieti. Policajti ukázali aj svoj zmysel pre humor, nakoľko hľadajú Fantomasa. Ten bol v legendárnej francúzskej sérii komédií známy práve tým, že dokázal vďaka maskám meniť tváre. 

Zdroj: FB PZ SR

„Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu na priložených záberoch, treba oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne na číslo 09610 32 668 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: Polícia

(TASR)

Páčil sa vám článok?