Neuveriteľný prípad: Oslava Silvestra dopadla pre mladého Bratislavčana naozaj kuriózne

4.1.2018
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Najlepšie a neuveriteľné scenáre píše sám život. O najnovšom prípade, ktorý sa stal počas noci na prelome rokov, informovala na sociálnej sieti polícia.

Oslava dopadla zrejme inak, ako si ju mladý muž predstavoval. 22-ročný Bratislavčan oslavoval príchod Nového roku na chate v obci Horná Seč v okrese Levice. Ešte o polnoci si s partiou pripil a potom sa jeho stopa stratila. Bol opitý a v neznámom prostredí levických lúk a lesov stratený,“ opisujú prípad na sociálnej sieti policajti..

O piatej ráno na Nový rok mali dôchodcovia z neďalekého domu nevšedný budíček. Zaklopal im na dvere tento mladík. Starká si myslela, že sa domov vrátil jej vnuk. Preto sa hneď mladíka opýtala po mene, či je to on. Neveríte, že opitý mladík sa volá rovnako ako jej vnuk? Verte. Je to tak. Keď mladík započul svoje meno z úst neznámej starkej, alkohol ho asi dvojnásobne utvrdil v tom, že je v dome vítaný. Starká už videla, že to nie jej vnuk, no mladík sa dnu pretlačil. A išiel spať,“ pokračuje v popise prípadu polícia.

Keďže sa starkí nevítanej návštevy nevedeli zbaviť, zavolali políciu. Mladík následne vytriezvel v policajnej cele. Podľa mužov zákona si na nič nepamätal, veľmi sa hanbil a dôchodcom sa osobne ospravedlnil.

(ms)

Páčil sa vám článok?