FOTO: V nákupnom centre na Pribinovej ulici ukradnli drahý mobil - nepoznáte náhodou tohto muža?

20.11.2017

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Začiatkom novembra došlo v priestoroch jednej z predajní nákupného centra na Pribinovej ulici v Bratislave ku krádeži mobilného telefónu. Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 02.11.2017 krátko pred 17.30 h odcudzil doposiaľ neznámym spôsobom vystavený mobilný telefón v hodnote 909 ,- € a z miesta následne odišiel. Polícia pátra po totožnosti muža zo záberov priemyselných kamier.

„Poverený príslušník okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začal v súvislosti  s týmto prípadom trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. Zároveň sa polícia obracia aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby na  priložených fotografiách, ktorá by svojimi vedomosťami mohla napomôcť k objasneniu tohto skutku,“ uviedol k prípadu policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: PZ SR

​„V prípade ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených fotografiách, žiadame aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, na čísle 09610 / 32 862 alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodal Szeiff.

(ts, ars, foto: pz sr

Páčil sa vám článok?