Z predajne v nákupnom centre zmizli dva mobilné telefóny - polícia zverejnila fotografie, ktoré by krádež mohli objasniť

18.10.2017

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave II vyšetrujú krádež, ku ktorej došlo v priebehu ranných hodín včerajšieho dňa (17.10.2017) v priestoroch obchodného centra na Ivanskej ceste.

„V čase od 06.50 do 06.55 h doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil z jednej z predajní obchodného centra dva mobilné telefóny, čím spôsobil tejto prevádzke celkovú škodu krádežou vo výške 1.738 eur. Následne z priestorov obchodného centra odišiel na doposiaľ neznáme miesto," informoval médiá policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia v rámci vyšetrovania zverejnila fotografie urobené zo záberov bezpečnostných kamier a zároveň verejnosť vyzvala, aby jej pomohla pri pátraní po totožnosti zatiaľ neznámej osoby, ktorá  by podľa policajtov svojimi vedomosťami mohla prispieť k objasneniu tohto skutku.

Zdroj: PZ SR

Zdroj: PZ SR

„Akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených záberoch, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodal Szeiff.

(ts, ars, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?