Osobné auto odhodilo po zrážke s električkou až na zastávku MHD!

18.10.2017

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

V utorok 17. októbra v poobedňajších hodinách došlo na križovatke Púchovskej ulice a ulice Pri Vinohradoch k stretu električky č. 3 s osobným automobilom. Ten odhodilo po zrážke na zastávku MHD, ale nešťastie nikto nebol pri tom zranený.

„Bola to riadna rana. Postaršia vodička osobného auta z neho síce vystúpila sama, ale bola v riadnom šoku, keď komunikovala s policajtmi, ktorí na miesto zrážky dosť rýchlo prišli,“ opísal incident očitý svedok – pán Vladimír. Ako k zrážke došlo?  „Električka linky č. 3 prechádzala Púchovskou ulicou v križovatke s ulicou Pri vinohradoch. Táto križovatka je riadená svetelnou signalizáciou a vodič DPB, a.s. ňou išiel na signál „Voľno“, pričom mu oproti jazdiaci vodič osobného motorového vozidla odbočil vpravo aj napriek tomu, že mal signál Stoj,“ uviedla pre Bratislavské noviny hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava  Adriana Volfová.

Polícia tento prípad nevyšetrovala ako dopravnú nehodu, ale uzavrela ho ako škodovú udalosť, pričom za vinného označila vodiča osobného auta.  „Náš vodič ani cestujúca verejnosť neutrpela pri tomto incidente žiadne zranenia,“ dodala Volfová. „Cez túto križovatku autá pomerne bežne prechádzajú na červenú. Neraz som to videla na vlastné oči. Teraz, keď vidím, ako to môže dopadnúť pri prípadnej zrážke, tak sa ani divím ľuďom, že sa tadiaľto neboja chodiť pešo,“ skonštatovala na sociálnej sieti pani Edita.

Zdroj: Facebook

(ars, foto: Facebook)

Páčil sa vám článok?