FOTO: Polícia hľadá páchateľa a svedka lúpeže v stávkovej kancelárií na Bošániho ulici v Dúbravke

5.10.2017

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti sa v súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia zo dňa 17. septembra 2017 opätovne obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácii osôb na priložených záberoch.

Išlo o lúpežné prepadnutie pobočky stávkovej kancelárie na Bošániho ulici v Dúbravke, ku ktorému došlo v poludňajších hodinách. Škoda spôsobená lúpežným prepadnutím bola vyčíslená na 800 eur.

Zdroj: PZ SR

Zdroj: PZ SR

Popis osoby: Podľa súčasných informácií ide o muža v zdanlivom veku 30-35 rokov so zarastenou tvárou, vysoký cca 170 cm, strednej postavy, na hlave mal svetlú šiltovku a okuliare. Oblečenú mal bundu s kapucňou a modro-bielymi vodorovnými pruhmi, dlhé bledé nohavice a čierne tenisky. Okolo pása mal pripevnenú čiernu pánsku kapsičku. Muž hovoril plynule po slovensky bez dialektov a nárečia. 

Policajti okrem pátrania po neznámom páchateľovi zároveň pátrajú po doposiaľ nestotožnenom svedkovi, ktorý by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia. Občanov, ktorí majú informácie k totožnosti mužov na záberoch, k ich súčasnému pohybu či pobytu, vyzývame, aby ich oznámili na bezplatné číslo polície 158, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ts, ars, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?