FOTO: Hromadná dopravná nehoda na D1! Diaľnica je neprejazdná v oboch smeroch

20.7.2017
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Ako nás informovala polícia, na 17. kilometri diaľnice D1 v smere do Bratislavy došlo k nehode. Diaľnica bola niekoľko hodín neprejazdná v oboch smeroch. Aktualizácia: Po 20.15 h sa podarilo sprejazdniť dva pruhy v smere do Bratislavy a od 20.40 hod v smere z Bratislavy do Trnavy všetky tri pruhy.

„Dopravní policajti v súčasnosti vyvíjajú maximálne úsilie, aby uvoľnili vozidlá stojace v kolóne a zabezpečili tak ich odklon cez obchádzkové trasy. Na miesto sa v súčasnosti presúva ťažká technika Národnej diaľničnej spoločnosti, aby čo najskôr došlo k sprejazdneniu aspoň časti diaľnice. Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je v súčasnosti neprejazdná. Dopravní policajti zabezpečujú odklon dopravy v smere do Bratislavy cez Pezinok a Senec. Diaľnica D1 bude v smere z Bratislavy do Senca neprejazdná približne po dobu 4 – 6 hodín. Obchádzaná trasa  v smere do Senca je vedená po Starej Seneckej ceste. Vodičov v tejto súvislosti opätovne vyzývame, aby sa riadili pokynmi policajtov,“ informovala nás policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ako sme sa dozvedeli z operačného strediska hasičov, došlo k zrážke dvoch kamiónov, dvoch dodávok a dvoch osobných áut. Na mieste zasahuje viac ako 26 hasičov so 14 kusmi techniky

„Môžem potvrdiť, že na mieste zasahuje vrtuľník a tri pozemné ambulancie,“ uviedol Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Dopravná nehoda si vyžiadala päť zranených, bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. Podľa doterajších informácií sa mal cez všetky tri jazdné pruhy prevrátiť kamión, do ktorého malo následne naraziť ďalších päť áut.

FOTOGALÉRIA:

(ms, tasr)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie