Medzi deti prišli mestskí policajti. Aj so psami

6.7.2017
0

Zdroj: MsP

Páčil sa vám článok?

Sezóna detských letných táborov je už v plnom prúde a mestskí policajti dnes zavítali do Vincentínskeho denného tábora v Ružinove, ktorý organizuje seminár Misijnej spoločnosti.

Tábor každoročne navštevujú deti vo veku od 6 do 14 rokov, pričom účastníkmi sú aj tie zo sociálne slabších rodín. Bratislavská mestská polícia si pre deti pripravila program, v rámci ktorého príslušníci Stanice jazdeckej polície a kynológie predviedli niekoľko ukážok so svojimi policajnými koňmi a psami.

 

V závere stretnutia deti oboznámili s dodržiavaním bezpečnosti v cestnej premávke, a to priamo na dopravnom ihrisku. „Myslím si, že deti boli zaujaté pôsobivou prezentáciou mestskej polície, ktorá si našla čas a takto nám odovzdala mnohé dobré rady a svoje skúsenosti k tomu, aby sme sa každým dňom stávali lepšími a lepšími ľuďmi. Deťom sa to veľmi páčilo, celé doobedie rozprávali o mnohých zážitkoch. Najviac ich však zaujali psovodi a policajti na koňoch, ktorí im predviedli rôzne akcie. Bolo to obohacujúce doobedie, za ktoré sme veľmi vďační,"  povedal o akcii vedúci tábora Patrik Boržecký.

(ms)

Páčil sa vám článok?