Automaty na lístky MHD sú oblepené plagátmi župana Freša – on sa od nich dištancuje!

23.5.2017
0
Automaty na lístky mhd sú oblepené plagátmi župana freša – on sa od nich dištancuje! - Freso1
Páčil sa vám článok?

Viacero nových zrekonštruovaných automatov na cestovné lístky do bratislavskej MHD sú polepené plagátikmi s portrétom bratislavského župana Pavla Freša a nezmyselnými heslami. Predseda BSK sa od vylepovania plagátov dištancuje a tvrdí, že ide o negatívnu kampaň jeho konkurencie.

Fotografiu takto polepeného automatu na lístky do bratislavskej MHD nám poslal čitateľ Štefan z Bratislavy, ktorý je presvedčený, že obnovenie automatov určite nebolo zadarmo a mali by ľuďom slúžiť predovšetkým na pôvodný účel a nie ako propagačná nástenka. „Nehovoriac o tom, že ich využívanie takýmto spôsobom dáva zlý príklad rôznym iným skupinám, aby ich podobne zneužívali. Je to hanba!“

Pochopiteľne, že svoje portréty nalepené na lístkových automatoch si všimol aj úradujúci bratislavský župan Pavol Frešo, ktorý skonštatoval, že sa takto špinavo rozbehla kampaň do župných volieb. „Nie sú to moje nálepky ani moja kampaň, nakoľko som svoju kandidatúru ešte ani neoznámil. Zdá sa, že niekomu ležím v žalúdku, ale ja sa dôrazne od týchto nálepiek dištancujem,“ napísal na svoju sociálnu sieť súčasný predseda BSK, ktorý verejnosť vyzval, aby mu pomohla zabrániť vo vytváraní vizuálneho smogu a šíreniu klamstiev.

„Keďže na župe je všetko v poriadku, tak sa moji neprajníci rozhodli pustiť do obehu aspoň nálepky, ktorými znepríjemňujú deň ľuďom, ktorí si chcú kúpiť cestovné lístky na MHD ako aj tým, ktorí majú na čistotu automatov dohliadať. Namiesto vyplakávania sa k tomu postavím čelom ak ma niekto na existenciu takýchto nálepiek upozorní, tak sa so svojím tímom postarám o ich odstránenie,“ dodal Frešo.

(ars, foto: sm, fb pf)

Páčil sa vám článok?