Polícia zadržala Chorváta po vlámaní do rodinného domu a hľadá jeho kumpánov

23.5.2017
0
Polícia zadržala chorváta po vlámaní do rodinného domu a hľadá jeho kumpánov - Chorvatska mafia
Páčil sa vám článok?

Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Bratislava Staré Mesto bola v sobotu 20.mája 2017 v popoludňajších hodinách vyslaná na preverenie oznámenia o vlámaní sa rodinného domu na Mudroňovej ulici. Na mieste zadržali 28-ročného muža - občana Chorvátska a teraz hľadá osoby, ktoré mohli byť spolupáchateľmi.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov a zabezpečení dôkaznej situácie bol vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave obvinený zo zločinu krádeže v jednočinnom súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci spáchanej formou spolupáchateľstva.  

Podľa doterajších informácií sa obvinený mal v čase krátko po 16.00 hod vlámať do jedného z rodinných domov na Mudroňovej ulici. Z priestorov rodinného domu mal odcudziť bezpečnostnú kovovú schránku s finančnou hotovosťou. Poškodenému mužovi bola uvedeným konaním spôsobená škoda poškodením sklenenej výplne dverí, a časti schodiska škoda presahujúca škodu malú, ktorá sa v súčasnosti vyčísľuje a škodu krádežou finančnej hotovosti vo výške cca 10.000,- €.

V súvislosti s vyšetrovaním tohto prípadu sa polícia obracia aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb na týchto fotografiách:

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k ich stotožneniu, súčasnému pohybu či pobytu, oznámte prosím na telefónnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

(ts, ars, foto: pz sr)

Páčil sa vám článok?