FOTO: Ďalšia hanba Bratislavy - chodník na Karpatskej

21.2.2017
0
Foto: ďalšia hanba bratislavy - chodník na karpatskej - kar1
Páčil sa vám článok?

Naša čitateľka Viera Metelková sa už roky snaží o nápravu katastrofálneho stavu, v ktorom sa nachádza chodník na Karpatskej ulici pri budove YMCA. Zatiaľ márne.

„V poslednom čase je situácia ešte horšia. Napríklad s detským kočíkom sa  tadiaľ určite už vôbec nedá prejsť. Odpad sa tam hromadí, určite sú tam potkany a iná háveď. Už niekoľko rokov posielam maily, ale žiaľ zatiaľ stále bez akejkoľvek nápravy. Vždy len prázdne reči a výsledok žiadny,“ napísala nám pani Metelková a priložila i komunikáciu, ktorú s ňou vedie magistrát. Dá sa konštatovať, že úradníci magistrátu zareagovali  slušne, no tvrdia, že s problémom veľa urobiť nevedia.

„Veľmi si vážime Váš záujem o veci verejné. Je v našom záujme zmeniť Bratislavu na mesto, v ktorom sa príjemne žije. Uvedomujeme si, že sú miesta, ktoré netešia občanov a právom očakávajú nápravu. V súvislosti s Vaším podnetom sme získali stanovisko od správcu komunikácie. Ten nás informoval,že správca komunikácie posielal v roku 2015 urgenciu na opakovanú výzvu opravy oporného múra na Karpatskej ul., kde žiada o o urýchlenú sanáciu oporného múra, ktorého vlastníkom je YMCA na Slovensku, Námestie oslobiteľov 1, 031 01 Liptovský Mikuláš. Môžeme Vás uistiť, že budeme žiadať spoločnosť YMCA o nápravu, keďže nie je v kompetencii mesta zasahovať do tohto priestoru,“ odpísal pani  Viere Marián Bednár z kancelárie primátora.

(ms, Foto: čiatateľka, googlemaps)

Páčil sa vám článok?