Generálovho syna Martina M. obžalovaného z fekálnych útokov v Bratislave súd oslobodil!

16.2.2017
0
Generálovho syna martina m. obžalovaného z fekálnych útokov súd oslobodil! - Fekal
Páčil sa vám článok?

Na Okresnom súde Bratislava IV sa dnes rozhodovalo o prípade Martina M., ktorý bol obžalovaný z piatich myzofilných útokov močom či exkrementmi, ktoré sa odohrali v roku 2015 v Bratislave. Syn generála Armády SR Pavla Macka môže byť zatiaľ spokojný. Za mrežami zatiaľ neskončí...

Nakoľko sa prokuratúre nepodarilo preukázať, že išlo o sexuálne útoky, tak ho súd spod obžaloby oslobodil. Verdikt však ešte nie je právoplatný, keďže sa prokuratúra proti rozsudku na mieste odvolala. Prípad pravdepodobne skončí pred odvolacím súdom. Počas vyšetrovania Martina M. niekoľko jeho obetí identifikovalo o označilo za páchateľa „smradľavých“ útokov. Pri jednej priamej konfrontácii sa mladý muž prezývaný v Bratislave „fekálny fantóm“ dokonca priznal. Pred súdom však robil všetko pre to, aby bol spod obžaloby z prečinu výtržníctva oslobodený. Svoju obhajobu postavil na tom, že bol naňho zo strany polície vyvíjaný psychologický nátlak a svoje rozhodnutie priznať sa následne označil za najväčšiu chybu.

Policajti ho obvinili zo šiestich útokov. Dňa 13. apríla zaútočil na ženu v električke č.4 na trase v smere z centra mesta do Dúbravky, kúsok za zastávkou Nad Lúčkami, dňa 4. mája na Svrčej ulici v Karlovej Vsi o 20 dní neskôr na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka, dňa 28. júla opäť na zastávke električiek s názvom Nad Lúčkami v smere do centra mesta v Karlovej Vsi, 25. októbra na Záhradníckej ulici v bratislavskom Ružinove a 30. októbra na električkovej zastávke Segnerova v Karlovej Vsi.

O rok neskôr sa v Bratislave objavil ešte jeden podobný útočník, ktorý takisto napádal ženy fekáliami. Polícia odhalila, že je ním celebritný fitnestréner Dušan Seliga. Ten bol v minulosti podmienečne odsúdený za obmedzovanie osobnej slobody a vyhrážanie sa smrťou svojej expriateľke. V čase podmienky však spáchal ďalších 14 priestupkov, čo mu sudca ešte vlani spočítal a v januári tohto roku mal nastúpiť na výkon trestu, kde pár dní meškal, ale momentálne už sedí vo väzení na rozdiel od Martina M., ktorý sa mu snaží za každú cenu vyhnúť.   

(ars, foto: abn)  

Páčil sa vám článok?