Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia 19-ročnej ženy a 71-ročného muža

16.1.2017
0
Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia 19-ročnej ženy a 71-ročného muža - panelok_res
Páčil sa vám článok?

Až dve mŕtve telá za posledných 24 hodín objavili na území Bratislavy. Ešte predpoludním pod oknami domu na Rovniankovej ulici našli 71-ročného muža a dnes krátko po poludní boli policajti privolaní k mŕtvej 19-ročnej žene, ktorá sa nachádzala na železničnej zastávke Bratislava –Železničná studnička.

„Policajti po príchode na miesto zistili, že žena utrpela devastačné poranenia. Jej totožnosť policajti už overili. Ide o 19-ročnú ženu z okresu Levice. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania, v tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uviedla hovorkyňa KR PZ Tatiana Kurucová.

Policajti vyšetrujú aj okolnosti úmrtia 71-ročného muža, ktorého telo sa nachádzalo pod oknami obytného domu na Rovniankovej ulici v Bratislave.  O tomto prípade médiá informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Polícia prijala informáciu o mužovi dnes krátko po 10.45 h. „Pracovníkom privolanej služby rýchlej zdravotnej pomoci sa aj napriek snahe muža oživiť nepodarilo. Ohliadajúci lekár konštatoval jeho smrť a pre zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu," uviedla Mihalíková. Podľa doterajších informácií mal muž podľahnúť zraneniam, ktoré mali nastať následkom pádu z 13. poschodia. „Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala Mihalíková.

(TASR, foto: abn)

Páčil sa vám článok?