Muža obvineného z prepadnutia starších žien poslal sudca do väzby

5.1.2017
0
Muža obvineného z prepadnutia starších žien poslal sudca do väzby - lupic ruzinov
Páčil sa vám článok?

Muža obvineného z troch prepadnutí starších žien v Bratislave budú stíhať väzobne. Rozhodol o tom dnes sudca Okresného súdu Bratislava II.

Obvineného 40-ročného Bohuslava D. následne umiestnia do Ústavu na výkon väzby. Informoval o tom hovorca polície v Bratislave Michal Szeiff s tým, že na dokumentovaní ďalšej trestnej činnosti obvineného policajti intenzívne pracujú.

Bohuslav D. z Bratislavy bol v minulosti už viackrát súdne trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť. Teraz je obvinený z troch prepadnutí starších žien. Mal tak urobiť 30. decembra 2016, 2. a 3. januára tohto roka v Ružinove a Petržalke.

V stredu sa vo večerných hodinách pokúsil vyskočiť z druhého poschodia budovy polície na Osvetovej ulici. V pokuse sa mu snažil zabrániť policajt. „Následnému pádu obvineného sa aj napriek tomu, že ho službukonajúci policajt zachytil za nohy, už zabrániť nepodarilo,” informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Muža následne v sprievode policajtov previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Okolnosti pádu preveruje polícia v súčinnosti so Sekciou kontroly a inšpekčnej služby ministerstva vnútra.

(TASR, Foto: polícia)

Páčil sa vám článok?