Pozor na podvodníkov. Takto môžete bojovať proti falošným smetiarom

22.12.2016
0
Pozor na podvodníkov. takto môžete bojovať proti falošným smetiarom - smetiari olo
Páčil sa vám článok?

Príchod nového roka so sebou prináša už tradične aj aktivity rôznych špekulantov, ktorí sa snažia od ľudí vymámiť peniaze. Osvedčeným trikom je, že sa predstavia ako smetiari a vinšujú šťastný nový rok. Na fotografii môžete vidieť, ako vyzerajú tí praví smetiari.

Počas celého roka sa o zber odpadu starajú pracovníci našej spoločnosti, ktorých spoznáte podľa šedo – oranžových uniforiem s logom OLO (na fotografii). Tie sú zladené s farbou zberného vozidla a zároveň aj s logom našej spoločnosti, opisuje hovorkyňa OLO Beata Humeníková.

Dobré meno našich pracovníkov sa však najmä počas sviatkov snažia pokaziť takzvaní falošní smetiari – vinšovníci, oblečení vo falošných zeleno-oranžových uniformách, ktorí od občanov žiadajú peňažnú pozornosť. Spoločnosť OLO a.s. sa od týchto aktivít aj osôb dištancuje a upozorňujeme občanov Bratislavy, že zamestnanci našej spoločnosti majú takúto činnosť zakázanú a v žiadnom prípade od občanov nepýtajú peňažnú hotovosť ani iné dary, dodáva Humeníková.

V prípade, že falošných smetiarov stretnete, nič im nedávajte a informujte Oddelenie služieb zákazníkom OLO telefonicky na čísle 02/50 110 111 alebo e-mailom na podnety@olo.sk. Môžete ich pomôcť identifikovať fotografiou, prípadne identifikáciou automobilu, ktorým sa priviezli.

(ts, ms Foto: OLO)

Páčil sa vám článok?