Česky hovoriaci muž ukradol nákladné auto aj s návesom!

13.11.2016
0
Česky hovoriaci muž ukradol nákladné auto aj s návesom! - cech1
Páčil sa vám článok?

Polícia v Bratislave III sa v súvislosti s objasňovaním trestného činu podvodu obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikovaní muža na priložených záberoch z priemyselných kamier. Doposiaľ neznámy páchateľ mal spôsobiť škodu 36.457 eur.

Podľa doterajších informácií mal 10. októbra na Vajnorskej ulici v Bratislave prevziať nákladné motorové vozidlo s návesom naloženým hliníkovým šrotom, ktorý mal následne odviezť na doposiaľ neznáme miesto. Spoločnosti, ktorá sa zaoberá recykláciou kovov, tak spôsobil škodu viac ako 36-tisíc eur.

Ide o osobu mužského pohlavia vo veku do 35 rokov, vysoký približne 180 cm, štíhlej postavy, oblečenú mal šedo-modrú bundu, na ktorej mal oranžovú reflexnú vestu, tmavomodré tepláky s bielymi pásikmi na stehne, čierne tenisky a na hlave mal čiernu šiltovku. Pri komunikácii používa český jazyk.

„V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby, žiadame, aby sa s nimi obrátili číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

(TASR, foto: polícia)

Páčil sa vám článok?