Hasiči dnes hasili autobus aj nákladnú loď

13.11.2016
0
Hasiči dnes hasili autobus aj nákladnú loď! - Hasisc
Páčil sa vám článok?

Už dve hodiny po polnoci vyrážali bratislavskí hasiči do Vozovne Jurajov dvor, kde bol nahlásený požiar autobusu. A ráno boli v pohotovosti a permanencii ešte raz, keď zasahovali pri požiari kotolne nákladnej lode na rieke Dunaj. Médiá o tom informovalo krajské riaditeľstvo hasičov.

Požiar autobusu vo Vozovni Jurajov dvor v Bratislave bol ohlásený dnes v noci krátko pred druhou hodinou. Prieskumom bolo zistené, že ide o požiar autobusu na alternatívny pohon na prečerpávajúcej stanici na CNG, ktorý sa postupne rozšíril na celé vozidlo. V čase požiaru sa vo vozidle žiadni cestujúci nenachádzali. Zasahujúci hasiči na likvidáciu požiaru použili viacero vodných prúdov a penidlo, zároveň ochladzovali objekt prečerpávajúcej stanice a nádrže autobusu na CNG. Následkom požiaru nebol nikto zranený. Na mieste zasahovalo 13 príslušníkov so štyrmi kusmi hasičskej techniky.

Pri hasení kotolne nákladnej lode na Dunaji bolo v akcii 30 hasičov s deviatimi kusmi hasičskej techniky. „Oba požiare sa im podarilo dostať v krátkom čase pod kontrolu a nikto sa pri nich nezranil. Príčiny požiarov sú v štádiu vyšetrovania,“  informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

(TASR, foto: mv, tasr)

Páčil sa vám článok?