Mladý násilník: Žena zažila v petržalskom byte peklo

4.11.2016
0
Mladý násilník: žena zažila v petržalskom byte peklo - policia_vecer
Páčil sa vám článok?

Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí Petrovi B. z Bratislavy, ktorého polícia obvinila z nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom obmedzovania osobnej slobody.

Polícia uzavrela skrátené vyšetrovanie incidentu, ku ktorému došlo 9. októbra v jednom z bytov v Petržalke. Obvinený 23-ročný muž mal po predchádzajúcom konflikte zamknúť byt a brániť v odchode 20-ročnej žene. Tú mal slovne aj fyzicky napadnúť.

„Počas opakovaného udierania do oblasti hlavy a škrtenia mal poškodenej žene vulgárne nadávať a vyhrážať sa jej zabitím s kuchynským nožom, opísala konanie obvineného bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 Žena, ktorej mladík bránil privolať pomoc, mala podľa hovorkyne dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. Útočník jej spôsobil povrchové poranenie hlavy, vyvrtnutie končatiny, natiahnutie krčnej chrbtice, krvácanie z ľavého ucha a viacpočetné povrchové hematómy na tvári a krku.

Obvinený sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ spracoval podnet pre prokurátora na jeho vzatie do väzby.

(TASR)

Páčil sa vám článok?