Správy z bratislavského podsvetia 20/2016

19.10.2016
0
Správy z bratislavského podsvetia 20/2016 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA RUSOVECKEJ CESTE 48-ročný Viliam L. z Bratislavy vošiel do priestorov pobočky banky ozbrojený krátkou strelnou zbraňou. Pod hrozbou použitia zbrane požadoval od pracovníkov banky peniaze, ktoré mu vložili do pripravenej igelitovej tašky. S približne 5 630 eurami odišiel z banky, pričom k zraneniu osôb nedošlo. Polícia ho o niekoľko dní zadržala a momentálne je vo väzbe.

NA ŽARNOVICKEJ ULICI ukradol neznámy páchateľ z neuzamknutej chodby na deviatom poschodí dva detské horské bicykle a kolobežku. Krádežou spôsobili škodu približne 250 €.

PRED OBCHODNÝM DOMOM V LAMAČI 40-ročný Pravoslav z Bratislavy slovne napadol 24-ročnú ženu somálskej národnosti čiernej farby pleti, ktorá mala v tom čase na hlave šatku. Keď k poškodenej pristúpil, snažil sa jej stiahnuť šatku z hlavy, kričal na ňu v slovenskom jazyku, že šatka tu neexistuje, hidžáb sem nepatrí, na čo žena pred ním cúvala a skryla sa za kamarátku. Muž ustúpil až v okamihu, keď žena požiadala o pomoc vedľa stojaceho neznámeho muža, ktorý mal Bratislavčanovi dohovoriť. Páchateľ z miesta činu odišiel, policajti ho však vypátrali a obvinili z prečinu výtržníctva spáchaného z osobitného motívu.

NA ULICI JÁNA SMREKA v skorých ranných hodinách jeden z dvoch neznámych páchateľov na parkovisku v blízkosti obytného domu fyzicky napadol 21-ročnú ženu. Druhý jej následne z peňaženky, ktorú mala poškodená v kabelke, zobral 30 €. Žena utrpela zranenia, z ktorých sa liečila tri dni.

(mm)

Páčil sa vám článok?