Správy z bratislavského podsvetia 19/2016

9.10.2016
0
Správy z bratislavského podsvetia 19/2016 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA MARTINENGOVEJ ULICI horelo auto Jeep Commander. Požiar bol s najväčšou pravdepodobnosťou založený úmyselne. Na vozidle horela zadná časť, škodu odhadli na 5 000 €.

NA KAMENNOM NÁMESTÍ 43-ročná Henrieta K. fyzicky napadla ženu a muža. Útoku mala predchádzať slovná hádka, po ktorej obvinená nožom spôsobila poškodenej žene bodnú ranu v oblasti brucha. Následne nožom napadla aj muža, ktorý napadnutú ženu bránil. Poškodený muž utrpel rezné poranenia dlane. Zranenie ženy si vyžiadalo ošetrenie v nemocnici s dvojtýždňovým liečením.

NA ZASTÁVKE MHD PRI STANICI MLYNSKÉ NIVY sa vodič autobusu linky MHD počas jazdy v blízkosti križovatky ulíc Mlynské Nivy a Karadžičova snažil vytlačiť z vozovky do protismerného jazdného pruhu vozidlo Volvo C30. Po zastavení autobusu na zastávke zastavil aj vodič volva a vošiel do autobusu, aby sa spýtal, prečo ho vodič autobusu chcel vytlačiť. Vodič autobusu však muža fyzicky napadol kovovou násadou na škrabku na okná, pričom údermi mu spôsobil pomliaždenie a tržné rany, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

NA PRIBINOVEJ ULICI 34-ročný Gabriel z okresu Senica ukradol v jednej z predajní s oblečením pánsku košeľu a tričko v celkovej hodnote 45 eur. Oblečenie si dal v kabínke na seba a následne prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia. Zadržal ho však zamestnanec bezpečnostnej služby. Následným policajným preverovaním zistili, že obdobného konania sa dopustil aj na jeseň minulého roku.

NA JANKOLOVEJ ULICI sa 36-ročný Michal J. z Popradu poľovníckym nožom vyhrážal 42-ročnému mužovi. Michal mal muža ťahať a vliecť po izbách bytu, počas čoho ho ohrozoval nožom. Prestal s tým až po tom, čo do izby vošiel ďalší muž nachádzajúci sa v tom čase v byte. Poškodený s mužom následne z bytu utiekli na ulicu, odkiaľ privolali policajnú hliadku.

(mm)

Páčil sa vám článok?