Správy z bratislavského podsvetia 18/2016

2.10.2016
0
Správy z bratislavského podsvetia 18/2016 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA NÁMESTÍ SLOBODY kontrolovali policajti 18-ročného Mateja P. z Trenčína, ktorý im dobrovoľne vydal, podľa už zabezpečených predbežných výsledkov z expertízy, spolu 125 kusov tabliet extázy.

NA VAZOVOVEJ ULICI 31-ročný Zoltán z okresu Dunajská streda preskočil plot a vnikol na pozemok farnosti. Vo dvore sa pokúsil otvoriť bránu, čo sa mu však nepodarilo, pretože ho zadržal miestny kaplán. Hliadka ho eskortovala na policajné oddelenie, kde u zadržaného našla zatavenú injekčnú striekačku s bielou kryštalickou látkou. Striekačku s látkou zaslali na expertízne skúmanie.

NA KAMILKOVEJ ULICI spozorovala hliadka osobné motorové vozidlo, ktorého pravá časť bola zakliesnená v asi meter hlbokej priekope. Na mieste sa nachádzal 54-ročný Boris K. z Bratislavy, ktorého hliadka podrobila dychovej skúšky. Vodič, ktorému namerali 1,13 mg/l, alkoholu v dychu, skončil na policajnom oddelení.

NA METODOVEJ ULICI 34-ročný Martin P. z okresu Pezinok ukradol z predajne drogérie holiaci strojček. Podozrivého muža pred hlavným vchodom obchodného centra dobehol pracovník SBS, ktorý ho vyzval, aby nezaplatený tovar vrátil. Podozrivý muž namiesto toho, aby strojček vrátil, pracovníka SBS udrel do tváre. Následne na to ho pracovník SBS spacifikoval. Keď podozrivý muž ležal na zemi, chytil do ruky kameň a začal ním pracovníka SBS napádať. Kameň mu nakoniec z ruky vytrhol náhodný okoloidúci, ktorý zároveň zavolal na linku 158.

(mm)

Páčil sa vám článok?