Správy z bratislavského podsvetia 13/2016

5.7.2016
0
Správy z bratislavského podsvetia 13/2016 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA IVÁNSKEJ CESTE 19-ročný Juraj Š. z Bratislavy odcudzil z jednej z predajní nákupného centra 56 kusov pánskych tričiek v celkovej hodnote 690 €. Tie si vložil do igelitovej tašky a z predajne chcel odísť bez zaplatenia. Pri vchode ho však zadržal pracovník SBS, ktorý privolal policajnú hliadku.

NA ULICI PRI TRATI 28-ročný Roland z Maďarska vošiel do jedného z rodinných domov, skonzumoval tam rôzne potraviny, osprchoval sa, použil toaletu, obliekol si oblečenie patriace domácim a použil ich notebook. Keď sa do domu vrátil jeden z jeho obyvateľov, podozrivého muža vyzval, aby odišiel, čo on aj urobil. Hliadka ho na základe popisu zadržala o deň neskôr.

NA DRIEŇOVEJ ULICI ukradli zo stojana pred školou dva zamknuté bicykle v celkovej hodnote 650 eur. Policajtom sa podarilo vypátrať zlodejov, išlo o 34-ročného Kamila O. a 26-ročného Karola M. z Bratislavy.

VO VLČOM HRDLE, v blízkosti zastávky MHD, neznámy páchateľ prepadol muža sediaceho na lavičke. Z ľavého ramena 64-ročného muža sa pokúsiť vytrhnúť vak a poškodeného strhol na zem. Vak mu vytrhol z rúk a odišiel na neznáme miesto. Vo vaku za 20 eur sa nachádzali osobné doklady, zatvárací nožík za 15 eur a približne 78 eur.

(mm)

Páčil sa vám článok?