Lesoparky bude v lete strážiť viac policajtov

26.4.2016
0
Lesoparky bude v lete strážiť viac policajtov - policajti_mestski
Páčil sa vám článok?

V okolí Železnej studienky a Koliby posilnia hliadky mestskej polície. Vzhľadom na pribúdajúce teplé dni budú najmä počas víkendov a dní pracovného pokoja v lokalitách Železná studienka a Koliba vykonávať službu hliadky mestskej polície, ktoré dohliadnu najmä na poriadok a bezpečnosť návštevníkov.

Pre zabezpečenie plynulej dopravy budú policajti v prípade naplnenia parkovísk pri Železnej studienke odkláňať vozidlá už na kruhovom objazde na Ceste na Červený most na okolité parkoviská. Na Železnej studienke budú príslušníci mestskej polície dohliadať aj na dodržiavanie zákazu vjazdu vozidiel na Cestu mládeže.

Príslušníci jazdnej polície budú na koňoch dohliadať na poriadok a bezpečnosť návštevníkov v okolí Partizánskej lúky, kontrolovať dodržiavanie predpisov u cyklistov a to, či ľudia vedú svojich psov na vôdzke.

Počas víkendov posilnia hliadky aj na Kolibe. Okrem dohľadu nad poriadkom a bezpečnosťou budú mestskí policajti regulovať dopravu na Ceste na Kamzík. Polícia odporúča občanom, aby využili na prepravu do okolia Železnej studienky a Koliby mestskú hromadnú dopravu. V prípade, že použijú svoje vozidlo, odporúča zvážiť parkovanie na okolitých parkoviskách, nielen na Železnej studienke.

(ts)

Páčil sa vám článok?