Správy z bratislavského podsvetia 06/2016

29.3.2016
0
Správy z bratislavského podsvetia 06/2016 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA RAČIANSKEJ ULICI 33-ročný Marek R. z Bratislavy a 31-ročná Veronika B. z okresu Dunajská Streda spolu s ďalším neznámym mužom vnikli do jedného domu. V suteréne odcudzili kovové súčiastky, nástroje, plechové kruhy, vodovodné batérie, autonabíjačku a ložiská. Ukradli aj približne 10 kg medených uhlíkov a odišli na 6. poschodie, kde ich však už zadržali policajti.

NA LACKOVEJ ULICI vošiel neznámy páchateľ s príborovým nožom v ruke do predajne potravín, kde v tom čase zadným východom odchádzali muž a žena. Oboch prinútil vrátiť sa do potravín, mužovi tam zviazal roky a z trezoru zobral peniaze. Predajňu potom zamkol a ušiel.

NA ĽANOVEJ ULICI neznámy páchateľ využil nepozornosť muža, ktorý opravoval defekt a zo zadného sedadla odcudzil tašku, v ktorej mal peňaženku s dokladmi, bankomatovými kartami, 150 eur, zväzky kľúčov, štyri dátové kľúče, dioptrické okuliare, rôzny propagačný materiál, notebook a 24 000 eur.

NA POŠTOVEJ ULICI 26-ročný Štefan z Bratislavy pristúpil k mužovi spiacemu vo výklenku jednej z budov a z vrecka mu odcudzil osobné doklady, 10 €, z batohu mu ukradol časopis, obrázky určené na predaj, potreby na maľovanie a oblečenie. Pri čine ho však spozorovala hliadka obvodného oddelenia PZ, ktorá ho zadržala.

(mm)

Páčil sa vám článok?