Polícia zadržala muža podozrivého z útokov močom

25.3.2016
0
Polícia zadržala muža podozrivého z útokov močom - policia_znak
Páčil sa vám článok?

Polícii sa podarilo zadržať muža, ktorý je podozrivý z nedeľných (20.3.) útokov močom na ženy v uliciach hlavného mesta. Ide o 42-ročného Dušana, ktorý býva v širšom centre Bratislavy. Policajti ho zadržali vo štvrtok o 8.00 h.

Muž podozrivý z útokov na ženy močom je zadržaný na polícii a muži zákona s ním v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony. Potvrdil to Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Podľa jeho slov sa policajti v priebehu uplynulých týždňov veľmi intenzívne zaoberali prípadmi neznámeho páchateľa, ktorý sa na rôznych miestach Bratislavy dopúšťal protiprávneho konania tým, že útočil močom a výkalmi na osoby ženského pohlavia.

"Vďaka intenzívnemu vyšetrovaniu, ako aj operatívno-pátracej činnosti bol v priebehu dnešného dňa na osobnej slobode obmedzený muž podozrivý zo spáchania týchto skutkov. V súčasnej dobe sa s podozrivým mužom vykonávajú všetky potrebné procesné úkony, rozsah ktorých však nie je možné s prihliadnutím na zachovanie objektívnosti vyšetrovania poskytnúť. Keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budeme verejnosť bližšie informovať," avizoval Szeiff.

(TASR)

Páčil sa vám článok?