Správy z bratislavského podsvetia 02/2016

29.1.2016
0
Správy z bratislavského podsvetia 02/2016 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA DÚBRAVSKEJ CESTE ukradol neznámy páchateľ z priestorov jednej z budov v areáli Slovenskej akadémie vied osem notebookov, jedno PC, ako aj externé harddisky. Krádežou spôsobil škodu 8 425 eur, poškodením dverí škodu 1 300 eur.

NA VAJNORSKEJ ULICI na zastávke mestskej hromadnej dopravy sa neznámy páchateľ rozbehol po koľajisku za električkou, ktorá sa pohla smerom na Zlaté piesky. Električku dobehol a rukami sa chytil stierača na kabíne, ktorý držal a bežal za ňou pár metrov. Následne sa stierača pustil a odišiel. Spoločnosti spôsobil na električke škodu asi 400 eur.

NA ULICI M. SCH. TRNAVSKÉHO sa trištvrte hodiny po polnoci 41-ročný Martinčan s viac ako 2,40 promile alkoholu v krvi pokúšal viesť auto po koľajisku električiek. Zabránila mu v tom až hliadka PMJ.

NA NERUDOVEJ ULICI neznámy páchateľ rozbil okno na osobnom motorovom vozidle a ukradol z neho tašku s notebookom, doklady, výživové doplnky, kabelku s peňaženkou, dokladmi, platobnými kartami a finančnou hotovosťou. Poškodením vozidla spôsobil škodu 2 000 eur, krádežou 4 500 eur.

NA STAROHÁJSKEJ ULICI sa neznámi páchatelia vlámali do pizzerie, z ktorej odcudzili trezor s približne 7 000 eurami a stravné lístky. Celkove spôsobili škodu asi 8 500 eur.

NA FLORIÁNSKOM NÁMESTÍ v kostole ukradol neznámy páchateľ žene bez použitia násilia kabelku, v ktorej mala osobné doklady, doklady od vozidla, zväzok kľúčov, 500 eur, dioptrické okuliare, dva mobily, plastovú lupu, kožený telefónny zoznam a puzdro s vizitkami. Páchateľ pôsobil žene škodu 1 600 eur.

NA IVÁNSKEJ CESTE Michail z Bratislavy, štátny občan Ukrajiny, na zastávke MHD pri nákupnom centre nožom napadol 52-ročného muža. Keď napadnutý spadol na zem, opakovane ho udieral do hlavy a rúk, pričom muž utrpel tržnú ranu nad očnicou, ako aj otras mozgu. Hliadka útočníka zadržala a predviedla na políciu.

(mm)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie