Zlodej v Cubicone ukradol elektrické zubné kefky

14.2.2014
0
Zlodej v cubicone ukradol elektrické zubné kefky - lupez_cubicon1
Páčil sa vám článok?

V obchodnom centre Cubicon vo štvrtom bratislavskom okrese neznámy páchateľ ukradol dve elektrické zubné kefky, čím spôsobil škodu 320 €. Páchateľa zachytili priemyselné kamery, polícia po ňom pátra.

Podľa doterajšieho skráteného vyšetrovania dosiaľ neznámy páchateľ napoludnie 7. 1. 2014 odcudzil z jednej z predajní v obchodnom centre na ulici Staré Grunty v Bratislave dva kusy elektrických zubných kefiek. Poškodenej spoločnosti vznikla krádežou škoda dosiaľ vyčíslená vo výške takmer 320 €. Poverený príslušník PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci úmyselného prečinu krádeže. Bezpečnostná kamera v predajni zaznamenala podozrivú osobu, po totožnosti ktorej polícia pátra.

Policajti Obvodného oddelenia PZ Karlova Ves vyšetrujú okolnosti krádeže v obchodnom centre vo štvrtom bratislavskom okrese a intenzívne pátrajú po jeho páchateľovi. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, oznámte na čísle polície 158, na čísle 09610 34 155 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?