Na Jarovskom ramene dnes horí ďalší hausbót

10.2.2014
0
Páčil sa vám článok?

Na Jarovskom ramene v Bratislave znova horí hausbót. Požiar na Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave nahlásili dnes o 17.11 h. Na mieste zasahuje desať hasičov s troma kusmi techniky. TASR o tom informovalo Operačné stredisko HaZZ v Bratislave.

Pred niekoľkými dňami, v noci na 8. februára, pritom hasiči na Dunaji už jeden požiar hausbótu likvidovali. Vo vnútri sa vtedy nikto nenachádzal. "Zisťovateľ príčin požiaru sa na mieste vyjadril, že požiar vznikol pravdepodobne následkom úmyselného konania osoby," informovala 8. februára bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová s tým, že presná príčina bude známa až po vykonaní expertízneho skúmania.

Majiteľ predbežne vyčíslil škodu na 200.000 eur a vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci.

Hasiči už dnes na Jarovskom ramene zasahovali. Predpoludním sa tu potápal jeden z hausbótov. Na mieste zasahovalo 12 hasičov a štyri kusy hasičskej techniky.

(TASR)

Páčil sa vám článok?