Bratislavčan sa údajne vyhrážal synovi v škole zabitím

22.3.2013
0
Páčil sa vám článok?

Polícia dnes zadržala 31-ročného Bratislavčana, ktorý údajne išiel do školy za maloletým synom, vulgárne mu nadával a vyhrážal sa mu zabitím. Potom ho mal sotiť na zem.

"Vo štvrtok o 12.45 h sme prijali oznámenie, že na Sklenárovej ulici v Bratislave malo prísť k nebezpečnému vyhrážaniu sa. Po príchode na miesto sa policajti skontaktovali s oznamovateľkou, ktorá uviedla, že sa jej a jej rodinným príslušníkom vyhrážal 31-ročný Bratislavčan, ktorý z miesta činu ušiel na osobnom motorovom vozidle," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová. Žena povedala policajtom aj o vyhrážaní sa maloletému synovi v škole.

Policajti začali následne po mužovi pátrať. "Na Bajkalskej ulici v Bratislave, v smere na Prievozskú ulicu, podozrivého muža zastavili na osobnom motorovom vozidle. Nakoľko vzniklo podozrenie, že 31-ročný Bratislavčan sa dopustil trestného činu, policajti ho obmedzili na osobnej slobode a následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie," dodala Kurucová. S podozrivým Bratislavčanom policajti vykonávajú všetky potrebné úkony.

(TASR)

Páčil sa vám článok?