Na hraničnom priechode Petržalka – Berg našli drogy

20.11.2012
0
Na hraničnom priechode petržalka – berg našli drogy - Drogy
Páčil sa vám článok?

Bratislavská polícia v súčinnosti s protidrogovým oddelením Úradu boja proti organizovanej kriminalite uskutočnila v pondelok (19.11.) na hraničnom priechode Petržalka–Berg policajnú akciu zameranú na zadržanie osôb páchajúcich drogovú trestnú činnosť.

V priebehu akcie Vlk počas prehliadky jedného z vozidiel našli policajti balíček čiernej farby, ktorý obsahoval štyri zrezané zatavené striekačky s obsahom neznámej kryštalickej látky. Vodič, 22-ročný Tomáš zo Stupavy, bol na mieste ihneď zadržaný.

"Podozrivý materiál bol zaslaný na Kriminalisticko-expertízny ústav, momentálne čakáme na výsledky rozboru," informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Tatiana Kurucová.

Z doterajších zistení vyšetrovateľov vyplýva, že podozrivý materiál Stupavčan získal v Rakúsku od doposiaľ neznámeho páchateľa vystupujúceho pod prezývkou Maďar. V tejto súvislosti už policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby a držby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

(TASR)

Páčil sa vám článok?