Žena vyskočila z piateho poschodia domu, v ktorom horel byt

9.10.2012
0
Žena vyskočila z piateho poschodia domu, v ktorom horel byt - Hasici2
Páčil sa vám článok?

Na Nezábudkovej ulici v mestskej časti Ružinov dnes v skorých ranných hodinách vypukol požiar v jednom z bytov na prízemí sedemposchodovej budovy. Hasiči, ktorí dostali hlásenie o 5.53 h, na miesto vyslali 20 hasičov, tri hasičské automobily, výškovú techniku a sanitku.

"Podľa doterajších zistení jedna pani vyskočila v panike z piateho poschodia a bola odvezená do ružinovskej nemocnice," uviedla pre TASR hovorkyňa prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Silvia Jančovičová. Policajti následne zistili, že zranenou je 26-ročná žena z Košíc. Celkovo z bytového domu evakuovali 25 osôb. Piati ľudia boli intoxikovaní splodinami z požiaru a previezli ich do nemocnice.

Na mieste zasahovali aj zdravotníci a psychológ. V súčasnosti je už požiar v bytovom dome pod kontrolou a hasiči odvetrávajú priestory.

Okolnosti požiaru bytovky na Nezábudkovej ulici v Bratislave už vyšetruje polícia. "Zisťovateľ príčin požiaru sa na mieste nevedel vyjadriť, čo bolo jeho príčinou," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

(TASR)

Páčil sa vám článok?