Správy z bratislavského podsvetia 16/2012

30.8.2012
0
Páčil sa vám článok?

NA ŠANCOVEJ ULICI prepadol neznámy páchateľ krátko pred 16.45 h. pobočku banky. Páchateľ pod hrozbou použitia zbrane donútil zamestnanca, aby mu vydal finančnú hotovosť. Ten mu z obavy o život a zdravie vydal peniaze spolu s farbiacim balíčkom. Počas prepadu sa nikto nezranil, v inkriminovanom čase sa v pobočke banky nachádzala len jedna klientka. Podľa doterajších zistení páchateľ z pobočky ušiel smerom na Pražskú ulicu.

DO DÓMU SVÄTÉHO MARTINA sa cez bočné okno v skorých ranných hodinách okolo 5.30 h vlámal neznámy páchateľ. Poškodil barokové okienko, dve vytrážne okná, šesť keramický štalumov a rozbil malý organ. Následne z miesta ušiel. Polícia nevylučuje, že páchatelia mohli byť viacerí. Policajti na mieste činu zaistili krvavé stopy, ktoré viedli pod Nový most. Polícia pracuje s viacerými verziami úniku páchateľa, ako napríklad, že si pod Novým mostom zavolal taxík, nasadol do MHD alebo ho tam v aute čakal komplic. 

NA ZLATÝCH PIESKOCH z piatka na sobotu v skorých ranných hodinách spôsobil neznámy muž 24-ročnému mladíkovi bodno-rezné zranenie v oblasti krku. Pred tým, ako záchranná služba previezla poškodeného do nemocnice, polícii vypovedal, že k nemu pristúpil neznámy muž, ktorý po krátkej konverzácii vytiahol neznámy predmet a spôsobil mu ním zranenie. Následne mal podozrivý utiecť z miesta. Policajti podľa popisu páchateľa od svedkov zadržali podozrivú osobu na Staviteľskej ulici. Po preukázaní viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?