Vyšetruje nehodu, ktorá mohla byť pokusom o vraždu

24.7.2012
0
Páčil sa vám článok?

Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá mohla byť pokusom o vraždu. Dnes krátko po polnoci narazil na Parkovej ulici v Bratislave vodič Opelu Omega do dvoch chodcov a z miesta ušiel. Oboch chodcov z Bratislavy, 47-ročnú ženu a 33-ročného muža, s ľahkými zraneniami previezli do nemocnice. Policajti rozbehli pátranie po vozidle a jeho vodičovi. Auto našli po necelých dvoch hodinách, ale jeho šoféra nie.

Podľa výpovede poškodeného 33-ročného muža mal v inkriminovaný čas viesť Opel 42-ročný Bratislavčan, ktorý je aj jeho majiteľom. Policajti zistili, že ten je v príbuzenskom vzťahu s poškodenou chodkyňou. Prípad preto prevzal vyšetrovateľ z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave, ktorý začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu.

Polícia dnes dostala oznam, že v dopoludňajších hodinách bol na Elektrárenskej ulici v Bratislave nájdený muž bez známok života. Má ísť práve o 42-ročného majiteľa Opelu Omega. Privolaný súdny lekár nevylúčil cudzie zavinenie, a preto nariadil vykonať súdno-lekársku pitvu. V tomto prípade sa začalo trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. V oboch prípadoch polícia pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami.

TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.

(TASR)

Páčil sa vám článok?