Hádka na Kadnárovej sa skončila smrťou 42-ročného muža

15.5.2012
0
Páčil sa vám článok?

Na Kadnárovej ulici v Bratislave sa vyhrážal v pondelok ráno žene 42-ročný muž so strelnou zbraňou. Po hádke vybehla 42-ročná žena v obave o svoj život z bytu a nahlásila to na políciu. Policajti našli v byte muža so strelným zranením v oblasti hlavy, ktorému na mieste podľahol.

Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru František Peczár, oznámenie o hádke medzi mužom a ženou prijala polícia približne o 6.45 h. "Po prijatí boli na miesto vyslané policajné hliadky, ktoré v predmetnom byte našli 42-ročného muža so strelným zranením v oblasti hlavy," vysvetlil hovorca. Policajti našli v byte aj strelnú zbraň, ktorú mal muž v legálnej držbe.

Polícia začala voči zastrelenému mužovi trestné stíhanie

Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu nebezpečného vyhrážania voči mužovi, ktorého v pondelok (našla polícia zastreleného. Dôvodom je incident, ktorý predchádzal jeho smrti.

Poverený policajt už skôr začal aj trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Či si muž spôsobil strelné zranenie sám, ukáže až nariadená súdna pitva," informoval hovorca bratislavskej krajskej polície František Peczár.

(TASR)

Páčil sa vám článok?