Trojročné dievčatko zomrelo pod masérskym stolom

10.11.2011
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Rači zahynulo dnes predpoludním trojročné dievčatko. O život prišlo pod konštrukciou profesionálneho masérskeho stola. Polícia okolnosti prípadu vyšetruje. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

K tragédii prišlo dnes predpoludním v rodinnom dome na Zvončekovej ulici v mestskej časti Rača. Podľa doteraz získaných informácií sa dieťa dostalo pod masérsky stôl počas profesionálnej masáže jeho matky. Masérske kreslo sa za doposiaľ nezistených okolností sklopilo a dievčatko v ňom zostalo zakliesnené.

"Aj napriek vynaloženému úsiliu zo strany matky, masérky aj privolaných svedkov, vyslobodiť zakliesnené dievčatko spod konštrukcie sa podarilo až privolaným hasičom. Tí však už tragickému koncu zabrániť nedokázali," uviedla Kurucová.

Podľa vyjadrenia privolaného lekára dievčatko zomrelo pravdepodobne na následky udusenia. Pre zistenie presnej príčiny jeho smrti nariadil vykonať pitvu. Ďalšie okolnosti tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania. Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

(TASR)

Páčil sa vám článok?