Z podsvetia 15/2005

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA ŽABOTOVEJ ULICI pri Rio Pube policajti na základe oznámenia zadržali 24-ročnú Danu, ktorá mala pri sebe tri injekčné striekačky. V jednej z nich bola hnedá tekutina, údajne s drogou. Danu predviedli na políciu. Vzorky s obsahom putovali na expertízu.

NA DUNAJSKEJ ULICI pracovník SBS, 34-ročný Jozef K. pri budove banky začal bezdôvodne nadávať Condemu M., vytiahol vreckový nožík a chcel ho pichnúť, keď prechádzal okolo neho. Privolaná polícia si pán Jozefa prevzala v objekte budovy na Dunajskej ulici, kde sa pripravoval na nástup do služby. Vyšetrovateľ ho obvinil z trestného činu násilia proti skupine obyvateľstva a proti jednotlivcovi.

NA KOPČIANSKEJ ULICI policajná hliadka zadržala posádku motorového vozidla Ford Sierra, ktorá tu podľa oznámenia mala predávať omamné látky. Po prehliadke vozidla 40-ročný vodič Jozef a jeho dvaja 32-roční spolujazdci Slavomír a Ingrid skončili na polícii. Vo vozidle policajti našli tri skladačky, údajne s heroínom. Vzorky zaistili a zaslali na expertízu.

NA ZNIEVSKEJ ULICI neznámy páchateľ spôsobil požiar piatich motorových vozidiel, čím vznikla škoda za viac ako dva milióny korún. Požiar pohltil štyri osobné motorové vozidlá - BMW 530 DP, BMW X5, Škoda Favorit, Renault Twingo a kapotu piateho Renault Kangoo. Požiar sprevádzali silné výbuchy a mierne zasiahol aj neďalekú budovu, ktorej fasáda ostala začiernená od dymu až po tretie poschodie. Vyšetrovateľ začal konať vo veci podozrenia zo spáchania trestného činu poškodzovania cudzej veci.

NA EINSTEINOVEJ ULICI pri Auparku dvaja muži jazdiaci čiernom Golfe zaútočili na posádku červenej Octávie. Mladíci auto rozmlátili a zaútočili aj na vodiča, s vulgárnymi nadávkami miesto opustili. Podľa vodiča ho mal čierny Golf stretnúť na diaľnici, neskôr ho jeho posádka vytlačila z cesty na benzínovú pumpu, kde ho napadli. Dvojica skončila v rukách polície, za výtržníctvo a poškodzovanie cudzej veci sú stíhaní na slobode a hrozí im trest odňatia slobody až na dva roky. Vodičovi Octávie spôsobili zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi desať dní, štrnásťročná dievčina, ktorá s ním bola v aute, skončila iba s modrinou. Vandali poškodením vozidla spôsobili stotisícovú škodu.

NA BULHARSKEJ ULICI policajti kontrolovali posádku Peugeota 206, pričom si všimli pohodené veci, ktoré 35-ročný vodič Juraj a jeho 24-ročný spolujazdec Branislav mali na zadnom sedadle. Mali tam sklenenú fľašu s igelitovým vreckom, v ktorom boli sušené rastliny, zatavenú injekčnú striekačku s obsahom neznámej tekutiny a ďalšiu s práškom a štyri skladačky s obsahom prášku.

Páčil sa vám článok?